یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطعی برق به هتل‌های مشهد هم رسید | درصد اشغال هتل‌های مشهد همچنان کمتر از ۳۰ درصد

  • کد خبر: ۷۰۷۳۴
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
قطعی برق به هتل‌های مشهد هم رسید | درصد اشغال هتل‌های مشهد همچنان کمتر از ۳۰ درصد
رئیس جامعه هتلداران خراسان‌رضوی گفت: کاهش مصرف برق بیش از ۱۰ درصد در هتل‌ها امکان‌پذیر نیست، اما متأسفانه با وجود درخواست ما مبنی بر قطع‌نشدن برق هتل‌ها، در روز‌های گذشته برق برخی هتل‌ها چند ساعتی قطع شد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، سزاوار، رئیس جامعه هتلداران خراسان‌رضوی، دراین‌باره گفت: در ۲ هفته گذشته پیامک‌هایی برای هتل‌های ما از سوی شرکت برق استان فرستاده شد مبنی بر اینکه مصرف برق را به میزانی که ما مشخص می‌کنیم باید کم کنید، در غیر این صورت برق هتل قطع خواهد شد. متأسفانه کارشناسی نشده است که در یک هتل امکان کاهش مصرف برق بیش از ۱۰ درصد نیست، به این دلیل ما نمی‌توانیم به میهمان بگوییم برق اتاق را خاموش کن یا از وسایل سرمایشی برقی مثل چیلر استفاده نکن. متأسفانه در چند روز گذشته این اتفاق افتاد و شرکت برق منطقه‌ای مشهد به هتل‌های ما مراجعه و برق آن‌ها را قطع کرد. با وجود اعتراض‌ها و نامه‌نگاری‌ها، چندین ساعت برق یک هتل که گاهی میهمان خارجی هم دارد، قطع شده است.


وی درباره وضعیت اشغال هتل‌های مشهد گفت: اکنون وضعیت میهمان با ورود به فصل تابستان نسبت به ۳ ماه اول سال که اوج کرونا بود بهتر شده است، ولی همچنان درصد اشغال هتل‌های ما کمتر از ۳۰ درصد است و حدود ۵۰ درصد از هتل‌های ما همچنان تعطیل‌اند و دوباره راه‌اندازی نشده‌اند.


وی درباره بسته‌های حمایتی کرونا در این بخش گفت: نمی‌توان اسم بسته حمایتی بر این بسته‌ها گذاشت؛ در حقیقت برای ما این بسته حکم بسته خجالتی و برای دولت حکم بسته تبلیغاتی و شعاری داشته است. وام با بهره ۱۲ درصد به این بخش یا تأخیر در پرداخت قبوض آب و برق اسمش بسته حمایتی نیست. برای دریافت وام یا استفاده از موارد گفته‌شده به دودنگی نیاز است. نه مالیات بخشیده شده، نه وجهی اختصاص یافته است، درحالی‌که ما این کمک‌ها را بسته حمایتی می‌دانیم. در کشور‌های دیگر هم بسته حمایتی وجود دارد و متناسب با خسارتی که به این بخش وارد شده است تسهیلات به‌معنای واقعی داده می‌شود، نه اینکه فقط در حد شعار باشد. صنعت گردشگری بیشترین آسیب‌ها را متحمل شد و حمایت‌های حداقلی و در حد شعار نصیبش شد.


رئیس جامعه هتلداران خراسان‌رضوی در ادامه یادآور شد: در شهر مشهد و حتی در همه شهر‌های کشور که جنبه گردشگری دارند، یک فصل طلایی برای گردشگری وجود دارد؛ فصل تابستان و ایام نوروز هم برای مشهد فصل طلایی گردشگری است.


متأسفانه نوروز امسال کمترین و بی‌سابقه‌ترین درصد مسافر را داشتیم. همچنین بعید است که واکسیناسیون تا پایان شهریور هم به‌طور کامل انجام شود. به‌نظر کرونا تا ماه‌های آینده ادامه‌دار است؛ در نتیجه هتلداران فصل طلایی تابستان را هم از دست می‌دهند. نیمه دوم سال هم معمولا فصل اوج گردشگری نیست و بعید می‌دانم تا پایان سال وضعیت گردشگری ما به حالت عادی برگردد.


سزاوار ابراز کرد: درعمل صنعت گردشگری از پایان سال ۹۸ که شیوع کرونا در کشور شدت گرفت تا پایان سال ۱۴۰۰ همچنان درگیر کروناست که متأسفانه خسارت‌های سنگینی هم متحمل می‌شویم. بعضی صنایع گردشگری مثل دفاتر خدماتی سرمایه زیادی ندارند که همان هم ناشی از کرونا به خواب برود. اما در صنعت هتلداری در این تعطیلی‌ها، علاوه بر اینکه سرمایه زیادی بدون بازده ماند، هزینه‌های جاری مثل تأسیسات، نگهبانی و نگهداری آن همچان پابرجاست. اگر این شرایط ادامه‌دار باشد، متأسفانه در چند ماه آینده به‌ویژه در نیمه دوم سال با معضلات بزرگی در صنعت گردشگری مواجه خواهیم شد.


به‌گفته این فعال حوزه گردشگری، دولت‌مردان باید برای این حوزه فکری اساسی کنند و از تجربیات کشور‌های دیگر استفاده کنند، به‌ویژه باید از تجربه بخش خصوصی که دست‌اندرکار این قضیه است استفاده کنند که متأسفانه تا امروز این اتفاق نیفتاده است.
وی اضافه کرد: برخی هتل‌ها مالک خارجی دارند و مسلما وقتی سرمایه شان در شرایط موجود و طولانی‌شدن رکود بازگشت نداشته باشد، به فکر خارج‌کردن سرمایه از کشور می‌افتند. در وضعیت فعلی باید به فکر این باشیم که صنعت گردشگری را نجات دهیم.


وی در ادامه یادآور شد: با ورود به سال ۱۴۰۰ و بحبوحه انتخابات، شاهدیم که درعمل تلاشی حداقلی که در وزارتخانه انجام می‌شد، تحت‌تأثیر انتخابات متوقف شده است و دولت فعلی انگیزه‌ای برای ادامه روند ندارد. با این تفاصیل، ما تا انتهای شهریورماه که دولت جدید پای کار بیاید، همین وضعیت را داریم. در نیمه دوم هم علاوه بر کرونا، زمان رکود مسافر در هتل‌هاست و تا وزیر جدید پای کار بیاید، زمان می‌برد. درعمل صنعت گردشگر و مشکلاتش تا انتهای سال ۱۴۰۰ همچنان پابرجاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->